Welkom op de website van Paladijn Bedrijfscatering

Paladijn is een jong, fris cateringbedrijf dat al uw zorgen uit handen neemt.

Paladijn regelt alle ins en outs van uw bedrijfsrestaurant en de catering op scholen; van de broodjes tot en met de aankleding en de bediening. Dat betekent dat uw medewerkers en gasten van een goede en plezierige lunch of diner kunnen genieten. Met gezonde en lekkere producten, in een sfeervol bedrijfsrestaurant met een keurige en gezellige bediening.

Bij Paladijn is de klant koning. Uw bedrijfs-restaurant wordt volledig verzorgd door Paladijn, afgestemd op uw doelgroep en geheel volgens uw wensen.

Een ontspannen werklunch
Met een werklunch van Paladijn snijdt het mes aan twee kanten; u bespreekt uw zaken terwijl u gezamenlijk een goede en lekkere maaltijd gebruikt. Paladijn kan u alles serveren, van een eenvoudige koffietafel tot een uitgebreide lunch met luxe broodjes, beleg en fruit.

Diner: een warme maaltijd voor de laatste uurtjes
Heeft u veel mensen die overwerken? Denk aan de diners van Paladijn. Uw medewerkers kunnen ís avonds een heerlijke warme maaltijd gebruiken. Ook bij avonddiensten een gewaardeerde geste. De maaltijden worden vers bereid en elke week biedt Paladijn uw werknemers een gevarieerd weekmenu.

Recepties: een gastvrije ontvangst voor uw gasten
Heeft u een jubilaris, een presentatie, een nieuwjaarsreceptie of een open huis? Het maakt niet uit, wat u te vieren heeft, de catering kunt u aan Paladijn overlaten. Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes en indien gewenst ook voor de tafels, stoelen en een bijpassende sfeervolle aankleding. Want gastvrijheid hoort bij Paladijn.

Bedrijfsrestaurant: een prettige omgeving
Een bedrijfsrestaurant is een ontspannen plaats voor werknemers. Hier worden ze op hun wenken bediend. Bij het buffet kunnen ze kiezen uit een ruim assortiment met gezonde en lekkere producten. En natuurlijk kan ook zelf meegebracht eten in het sfeervolle restaurant worden gegeten. Het gaat er om dat de werknemers zich op hun gemak voelen in een prettige omgeving.

Schoolcatering: de kantine als bruisend middelpunt
Ontspanning en vertier. Kantines op scholen zijn het bruisende middelpunt waar de jeugd zich in hun pauzes en tussenuren prima kan vermaken. Met Paladijncatering voor scholen is de kantine the place to be. Een assortiment dat afgestemd is op de jeugd, in een modern jasje en met bijpassende muziek. Paladijn onderhoudt en vult ook meteen alle automaten voor warme dranken, fris en snacks.

Koffieautomaat: altijd verse koffie
De medewerker van het bedrijfsrestaurant zorgt ook dat uw koffieautomaten in het bedrijf goed onderhouden worden. Door het vullen en het schoonmaken uit te besteden aan Paladijn weet u zeker dat er elke morgen een vers bakje binnen handbereik is.